LA PROFESJONELLE BEHANDLE DITT GULV

OPPSKURING OG BONING

VI TAR OSS AV DITT BEHOV FOR

OPPSKURING OG BONING

Gulv som er utsatt for stor slitasje bør få en grundigere behandling ved jevne mellomrom. Til oppskuring og påfølgende etterbehandling av større vinyl eller linoleumsflater anbefales en maskinell behandling. På små flater kan oppskuring utføres manuelt eller ved hjelp av en mindre skuremaskin.

Vinyl kontra linoleum

De to ulike gulvtypene har forskjellige egenskaper som man bør kjenne til.
Linoleum er laget av naturmaterialer, og vinylgulv av syntetiske materialer. Begge gulvtypene er myke, men linoleum er noe hardere enn vinyl. Vinylgulv tåler flekker og fukt bedre enn linoleumsgulv. Vinylgulv er også enklere å legge enn linoleumsbelegg. Hvis man boner gulvet regelmessig vil man vedlikeholde materialet og forebygge skader som sliter på gulvet og får det til å se stygt ut. På Linoleum er det viktig å bruke milde rengjøringsmidler på gulvet, grove eller sterkt kjemiske kan gjøre gulvet mindre glansfullt og i verste fall ødelegge overflaten.

Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Det bidrar til enklere og bedre daglig renhold som igjen skaper et bedre innemiljø. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. På denne måten unngår man hyppig skift av belegg.

Hos oss får du: