VI HJELPER DIN BEDRIFT MED

VINDUSPUSS

VI TAR OSS AV DITT BEHOV FOR

VINDUSPUSS

Vindusvask/ vinduspuss er renhold av alle typer flater glass. Utvendige og innvendige fasadeglass, glass i innvendige skillevegger, rekkeverkglass utvendig og innvendig. Og speil. Vindusvask er med på å forlenge levetiden på glasset. Veistøv og forurensning, smelter seg fast ved hjelp av solen, slik at det med tiden blir vanskelig å få vasket vinduene rene.

Ved hjelp av vinduspuss/vindusvask unngår du en for tidlig utbytting av vinduer. Blir vindusvasken tatt 3 til 5 ganger i året, har man rene vinduer stort sett hele tiden. Vindusvask er derimot kjent for å være tungt og vanskelig å gjøre selv. Men med riktig teknikk fra et Eurox Renhold får du rene og stripefrie vinduer raskt og enkelt. Med rene vinduer bedrer man atmosfæren og slipper sollyset inn.

Vi tilbyr vindusvask på sesongintervaller, enkeltvasker og skreddersydde løsninger. Vi har også et stort utvalg av hygieneartikler til konkurransedyktige priser som kan inkluderes i det daglige renholdet for at våre kunder får raskt oversikt over forbruk og bedre priser.

Hos oss får du: