Leverandør av

Forbruksmateriell

VI TAR OSS AV DITT BEHOV FOR

Forbruksmateriell

Eurox Renhold tilbyr et stort spekter av forbruksmateriell for både kontor, hjem, hygiene og personlig pleie. Vi kan levere enkeltbestillinger, på faste avtaler eller som del av en helhetlig tjenestepakke. Vi skreddersyr avtalen etter våre kunders behov og ønsker, og kan håndtere alt fra inventarbeholdning, bestilling og fak- tura, slik at alt dere får all oversikt på én faktura. Med grossistpriser på alle forbruksvarer kan vi tilby våre kunder gunstige priser som er konkurransedyktige. Vi leverer gratis i arbeidstida på ukedagene.

Leie av håndklær

Tekstiler av høy kvalitet er med på å opprettholde din virksomhets gode service og image. Fra vår leverandør kan du velge blant et utvalg av komfortable håndklær. Alle tekstiler vaskes etter rett standard med tanke på hygiene, og leverer det antallet du som kunde trenger, når du trenger det.

Mopper og kluter

Vi tilbyr også leieløsning av mopper og kluter. Denne løsningen er både tidsbesparende og sikrer en effektiv rengjøring. Vår partner leverer rene mopper og kluter direkte til deg, samtidig som de henter de skitne.

Leie av maskiner

Har din bedrift behov for bruk av ulike maskiner i det daglige renholdet kan de fleste maskiner kjøpes eller leases via oss til våre grossist priser. Som regel anbefaler vi å lease nødvendig utstyr med gode serviceavtaler.

Hos oss får du: