GI ET GODT FØRSTEINNTRYKK

TRAPPEVASK

VI TAR OSS AV DITT BEHOV FOR

TRAPPEVASK

Det er vanligvis mye trafikk i en trappeoppgang, spesielt i bygg uten heis. Mange går i trappene flere ganger om dagen, barn løper inn og ut med sko fulle av sand og gjørme og det blir også ofte båret sykler, barnevogner, skateboard inn og ut fra oppganger. Så trappeoppganger blir derfor raskt skitne, ergo er kvalitetsmessig utført trappevask ekstremt viktig. Trappevask innebærer også mer enn bare vask av selve trappen. Trappeoppganger består av vegger, inngangsdør, gelender, vinduer, lister, postkasser etc.

Godt utført trappevask og rene fellesområder bidrar ofte til bedre trivsel og miljø i en bygård og blokk. Eurox Renhold har erfaring med alt fra små borettslag til store regionale eiendomsselskaper og utfører trappevask på fast basis eller som en del av en større løsning til eiendomsselskaper.

Heisvask

Heisvask er ofte noe som er inkludert i den daglige eller ukentlige renholdsplanen. Heisvask er det dessverre svært få firma som behersker skikkelig. Og her er det også liten kvalitetsforskjell mellom mindre renholdsfirma og de største og mest kjente aktørene. Etter utallige befaringer i borettslag og sameier siste året har spesielt renholdet av heiser vært dårlig, i noen tilfeller også fraværende. Renhold av heis er en egen «kunst» som krever helt andre metoder og midler. Riktig vaskemiddel og utstyr for ulike flater er viktig for et godt resultat, og ikke minst for å minimere slitasje. En heis består av ulike materialer på gulv og vegger. Det er også gjenstander eller utstyr i heisen som har ulikt materiale som skal behandles, eksempelvis speil og knappepanel.

Heisvask er også direkte relatert til utgiftsposten «vedlikehold av heiser» En heis er en teknisk installasjon, derfor er det ekstra viktig å få fjernet skitt, grus og småstein fra heistrinsene, slik at dette ikke skaper unødig slitasje i sporene i heisdøren. Rengjøringen tar ofte tid og er lett å unnlate eller overse – spesielt hvis man har det travelt. Eurox Renhold har etter hvert blitt meget dyktige på riktig renhold av heiser, en jobb som er minst like viktig som andre renholdsoppgaver. Ikke minst er dette viktig i borettslag og sameier med mange heiser og store utgifter på driften og vedlikeholdet av disse.

Hos oss får du: