Uten statisk elektrisitet

ESD - gulv rengjøring

VI TAR OSS AV DITT BEHOV FOR

ESD - gulv rengjøring

De fleste gulv er antistatiske, men i visse situasjoner kan støt oppstå. På sykehus, i elektronikkproduksjonslokaler, serverparker og laboratorier kan slike små støt skape farlige situasjoner og/eller ødelegge kostbart utstyr. Da er det anbefalt med et såkalt ESD-gulv. ESD står for Electro Static Discharge eller elektrostatisk avledende på norsk. ESD-gulv finnes i flere forskjellige utførelser og defineres av en felles Europeisk standard; EN-1081, EN-1815 og EN-61340.

ESD-gulv, kalles også avledende, eller ledende, halvledende, jordet gulv osv. Denne gulvtypen brukes eksempelvis i helse- og omsorgssektoren, elektronikkindustrien, våpenindustrien og andre steder for å kontrollere statisk-elektrisk avledning i følsomme områder som renrom og operasjonssaler.

Korrekt behandling av ESD-gulv er nødvendig

For at ESD-gulvet skal kunne opprettholde sine egenskaper, er det viktig med riktig renhold og korrekt behandling. Både metoder og kjemikalier må tilpasses gulvet og dets funksjoner.

Vi har lang erfaring med renhold med EPA (Electrostatic Protected Area) ESD gulv renhold og vedligholds boning. Vi vet hvor viktig det er å holde området rent og uten mulighet for å generere statiske felt og skadelige utladninger. Vi tilbyr skreddersydde løsning for deg som kunde og dine behov og utfordringer.

Hos oss får du: