Nytt år og renere muligheter!

Før jul ønsker vi ofte å nøste opp i rot og ting som ikke lenger tjener sin hensikt. Din bedrifts renholdsavtale er muligens en av disse «tingene» Det er ingen hemmelighet at renhold, som er en ferskvare, kan være så mangt. Men er man ikke fornøyd, bør man på lik linje som med dårlige strøm, bank og forsikringsavtaler, også bytte renholdsleverandør.

Med over 3.000 aktører i Norge kan man godt si det er en «jungel» der ute, så vi vet mange gruer seg til å ta fatt på prosessen om å bytte leverandør. Men det trenger ikke å være så tidkrevende som man tror. Det viktigste du som oppdragsgiver bidrar med, er å spesifisere hvor mange timer ditt renholdsbehov bør ta. Drøft gjerne dette uforpliktende med noen aktører, og når tidsbruken er riktig estimert, velger man så ut 2-3 stk man anser som seriøse og ber om tilbud. Det er sjelden timesprisen man betaler som er utslagsgivende på «dyre eller billige» kontrakter, det handler stort sett alltid om TIDEN som er satt av til renhold i avtalen. Mtp på alle tjenester en bedrift trenger og betaler for i løpet av et år, er renhold faktisk noe av det billigste man kan kjøpe. Bommer man derimot på tiden som trengs for å utføre arbeidet, blir heller ikke resultatet tilfredsstillende.  

Godt utførte oppdrag, til avtalt tid, til avtalt pris og med fornøyde oppdragsgivere, er noe vi i Eurox streber hardt etter. Vi tar regelrett ikke på oss oppdrag hvor vi ikke på forhånd har en enighet med oppdragsgiver om hvor mange timer renhold som er nødvendig på deres arbeidsplass eller i deres borettslag. I forhold til hvor utslagsgivende renhold er mtp trivsel, både blant ansatte og beboere, er kanskje dette tiden på året hvor man bør sikre seg et renere, nytt år.

God førjulstid 😊  

Innholdsfortegnelse