BILLIG RENHOLD ER OFTE DÅRLIG RENHOLD

Du får ofte det du betaler for

Du får ofte det du betaler for. Dårlig betalte renholdere eller renholdere uten erfaring, motivasjon, dedikasjon eller stolthet over sitt arbeide, etterlater seg sjelden de reneste lokalene. En renholder koster så å si det samme for alle i bransjen, såfremt bransjestandarder følges. De færreste av oss ønsker å utnytte mennesker, ergo kan du hos oss få se din(e) renholder`s arbeidskontrakt m.m. Vi er rettferdige og legger heller ikke større påslag i prisene enn at vi også kan leve av jobben vår. Det faktum at våre renholdere blir værende hos oss vil jeg påstå gir oss en stor fordel mtp kvaliteten på arbeidet vi leverer. Vi bruker mye tid på å sette sammen team som utfører akkurat dine behov best. Renhold kan være så mangt så det er viktig å sette de rette folkene til jobben, akkurat som i alle andre bransjer. Hyppig utskiftning og rotasjon av renholdere er de færreste tjent med.

Offentlige anbud i Norge

I alle konkurranse utsatte bransjer vil det være noen markedsledere som er såpass store, at de mindre ikke har sjans til å konkurrere på pris, for eksempel ved anbud. Det er ikke uvanlig at du har 2-4 store aktører som vinner brorparten av alle offentlige anbud i Norge, og det er et faktum i mange bransjer. Ingen hemmelighet at mange statlige bedrifter, uansett hva de måtte påstå utad, oftest velger leverandører basert på pris alene. Jeg er relativ ny i bransjen, men hadde jobb som renholder av borettslag og diverse firma (advokat og revisjonskontorer) ved siden av skolen fra 6-9 klasse. Jeg har også iso Sertifiseringskurs i Offentlige Anbud og har jobbet med anbud i andre bransjer. T.om ved anbud i flere millioner klassen, hvor det også etterspørres fysiske produkter, hvor miljøvennlighet foreksempel tilsynelatende skal vektes tyngst, ender allikevel de fleste med å velge en av de topp 3 største. Og slik går det på rundgang til «evig tid»

Dårlig renhold blir til dyrt renhold

MEN det er STOR forskjell på kvaliteten som leveres innen renhold, det har de fleste av oss erfart på en eller annen måte. Videre tør jeg også påstå at de største overhodet ikke passer for alle. Det er noe som heter å være for store også. Man mister da litt av kontrollen, siden det tross alt er mennesker vi formidler. Og dårlig renhold blir til syvende og sist dyrt renhold. Det fører til raskere slitasje av både bygning og inventar, dårligere inneklima og misfornøyde ansatte. Godt vedlikehold er også mye rimeligere enn rehabilitering!

Vi i Eurox er små nok til å bry oss og store nok til å levere.

Link til innlegghttps://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7061654342549839872

Innholdsfortegnelse